بهانهای برای ...
مدافعان طرح اختصاص سهمیه ویژه تحصیلات تکمیلی به متاهلین، اجرای آن را باعث تعدیل و تقلیل سن ازدواج میدانند، از جمله سیدکاظم موسوی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که میگوید: این طرح در صورت کارشناسی یقینا در تعدیل و تقلیل سن ازدواج نقش دارد و اجرای آن در کشور مثمرثمر خواهد بود.
از آن سو در حالی که تصور میشد اولین سازمان و وزارتخانهای که در برابر این تصمیم موضع بگیرد، وزارت علوم باشد و این تصمیم را دخالت در امور خود بداند، مدیرکل امور دانشجویان داخل با مفید ارزیابی کردن این پیشنهاد، بر رفع سایر مشکلات نیز تاکید کرد. کامران دانشجو اما به عنوان عالیترین مقام وزارت علوم، آب پاکی را بردست همه ریخت و از تصویب طرح حمایت کرد.
... ...
آیا مشکل ازدواج، کارشناسی ارشد است؟(یا برعکس!؟!!)
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره دیدگاه شخصی خود نسبت به چنین تصمیمی میگوید: معایب این تصمیم از محاسنش بیشتر است، چون ما هر سال حدود 800 هزار داوطلب ورود به دوره کارشناسی ارشد داریم اما ظرفیت این دوره حدود 90 هزار نفر است، از سوی دیگر رشد داوطلبان هم به مراتب بیشتر از رشد ظرفیت دانشگاههاست، این که ما 20 درصد ظرفیت کارشناسی ارشد را به خانواده معظم شهدا و ایثارگران اختصاص دهیم و 20 درصد را هم به متاهلین بدهیم، این دوره را محدود و بسیاری از افراد صاحب صلاحیت علمی را از ورود به این دوره محروم کردهایم.
....
کیفیت آموزش؛ قربانی ...
جعفر توفیقی، وزیر سابق علوم نیز چنین تصمیمی را عامل مخدوش شدن فلسفه ازدواج میداند و اضافه میکند: این قبیل طرحها علاوه بر وارد شدن لطمه به کیفیت آموزش عالی، به انگیزه رقابتی بین استعدادهای درخشان و نخبگانی که میخواهند وارد دانشگاه شوند، خدشه وارد میکند.
....
به نظر میرسد پیش از این که کیفیت دوره کارشناسی ارشد بنابر اظهارات برخی روسای دانشگاه مخدوش شود یا به اعتراض جمعی نمایندگان مجلس، ازدواجهای صوری افزایش یابد و سایر مشکلات ازدواج مانند مسکن و شغل دانشجویان تحتالشعاع قرار گیرد، باید طرح را از هیاهو درآورد و آن را به طور کارشناسانه بررسی کرد.
تا این مرحله، میتوان از وزارت علوم و سازمان ملی جوانان پرسید که آیا ورود به کارشناسی ارشد ضامن ازدواجی موفق است؟ و آیا راهیابی به این دوره مهمترین دغدغه جوانان برای تاخیر در ازدواج است؟!
جام جم یکشنبه 08 آذر 1388
در کشور انگلستان ۱۸۴۸موزه وجود دارد و درآمد آن از راه موزه هایش در سال، ۵/۱ میلیارد پوند است؛ یعنی همان مقداری که انگلستان از طریق صادرات اتومبیل به دست می آورد.
مقاله ای در کشور انگلستان چاپ شد درباره موزه های این کشور و نقش آنها در زندگی مردم و جامعه. در این مقاله، تأثیرهای گوناگونی که موزه ها در زندگی مردم این کشور گذاشته اند بررسی شده بود. یکی از این تأثیرها، تأثیرهای اجتماعی است. نویسنده این مقاله موزه ها را به چسبی تشبیه کرده بود که می تواند گروه های مختلف مردم را که ظاهراً خودشان را از هم جدا می دانند، به هم متصل کند.خیلی وقت ها درباره شیوه یا وضعیت زندگی مردم جاهای دیگر دنیا چیزهایی می شنویم یا می خوانیم؛ مثلاً درباره شیوه زندگی بومیان استرالیا یا آوارگان جنگی.
ادامه مطلب ...
البته احترام پست قبلی سر جاش ولی ما ایرانیها از مدتها قبل از کابل برق برای انتقال اطلاعات استفاده کرده و می کنیم!
همین یه روز دو روز قبل خودم با چشام دیدم...
ارسال علائم مورس با قطع و وصل کردن برق شبکه شهری!!
به گفته پژوهشگران موسسه Inverse Path فقدان لایه های حفاظتی کافی جهت جلوگیری از انتشار اعوجاج در کابل برخی صفحه کلیدها، باعث می شود که در هنگام تایپ هر حرف، اطلاعاتی حساس از طریق این سیم نشت کند.
این پژوهشگران با تحلیل اطلاعاتی که از طریق پریز برق به دست آمد، توانستند دریابند که فرد مورد شنود قرار گرفته، چه چیزی بر روی صفحه کلید کامپیوتر خود تایپ می کند.
ادامه مطلب ...